O le a le Faitotoa Fa'amalama Alumini male vevela?

Ⅰ.Tafe vevela i Pupuni ma Faitotoa

O le faʻaogaina o le vevela o faʻamalama e aʻafia i totonu o le siosiomaga o le fale, tulaga o le tau i fafo, ma le auala e faʻapipiʻi ai le faamalama.O filifiliga tioata ma filifiliga fa'aitala e iai se aafiaga taua i le fa'aogaina o le vevela.E le gata i lea, e mafai ona faia suiga o faʻamalama faʻamalama.O nei fa'avaa "fa'alelei fa'alelei" e tu'ufa'atasia se tasi pe sili atu fo'i fa'amama fa'amama, e ta'ua fo'i o pa pupuni.

O le malologa vevela o loʻo faʻamatalaina o se mea e maualalo le vevela o loʻo tuʻuina i totonu o se extrusion ma le faʻamoemoe e faʻaitiitia le tafe o le malosi vevela (vevela).

thermal breaks

I faʻamalama alumini, e tolu ituaiga o malologa vevela e faʻaaogaina.O se fa'amama fa'amama taga masani ua fa'aaogaina i le fa'amalama mo le tele o tausaga.O lo'o fa'aalia i lalo se taga lapo'a AA.I le taimi o le gaosiga, o se polymer e pei o le epoxy e sasaa i totonu o se taga i totonu o le uʻamea.A maeʻa ona faʻamalosia le polymer, o se vaʻa faʻapitoa e tipi i totonu o le puipui o le taga o le umi atoa o le extrusion e "faʻasalalau" vaega i totonu ma fafo.O lenei faiga ua lauiloa o le sasaa ma le debridge.

An AA-sized poured

 

window

O se fa'amalama fa'atasi ai ma taga sasa'a e lua

O taga sasa'a loloto ma fa'amama e fa'apupulaina ai le fa'aogaina o le fa'amalama o le fa'amalama.O loʻo faʻaalia i lalo se taga CC-tele.Ae ui i lea, o loʻo i ai tapulaʻa faʻavae i le tele ma le loloto o le taga.

pocket

I le sefulu tausaga talu ai, na faʻaaogaina ai se isi ituaiga o faʻamaʻaloga vevela e faʻaleleia ai le faʻaogaina o le vevela i tua atu o le gafatia o taga sasaa ma faʻaumatia, e ui lava i se tau maualuga.O lenei faiga e fa'aogaina ai fasi polyamide e matua'i maualalo le amio ma e fai si maualuga le malosi o le fausaga.I le faʻaaogaina o meafaigaluega faʻapitoa, o fasi pepa e "suʻi" i totonu o avanoa i mea faʻapipiʻi.

strip

O se malologa vevela e fa'aaoga ai fasi pepa polyamide 23mm

Ⅱ.Fa'amanuiaga ole fa'amalama fa'amalama alumini fa'amalama ma faitoto'a

Fa'amama leo:
Faʻamau faʻamaufaʻailoga e faʻamautinoaina ua faʻamaufaʻailogaina le faamalama, ua mamanuina ma le faʻaeteete lona fausaga, faʻapipiʻi soʻoga, faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga, leo leo 35db, lea e ogatusa ma tulaga faʻale-malo.
Fa'afoeina le vevela ma le pisa 1000 taimi fa'agesegese nai lo alumini masani.

A'afiaga tete'e:
Talu ai o le pito i fafo o le faʻamalama faʻamalama o le faʻailoga alumini alumini, o le aʻafiaga o le alumini alumini e sili atu nai lo isi faitotoʻa ma mea faʻamalama.

Malosi o le ea:
E tele faʻamaufaʻailoga pito i luga poʻo faʻamau e faʻapipiʻiina i sooga taʻitasi o le faʻamalama faʻamalama vevela. O le faʻafefe o le ea e valu togi, lea e mafai ona faʻaogaina atoatoa le ea malulu ma faʻasaoina le 50% malosi.
O fa'amalama fa'amalama fa'amalama e fa'afefeteina mai le fa'afefe vevela ma le malulu.O le malepelepe vevela e taofia ai le gau o le malosi o le vevela.

Suavai:
O faitoto'a ma fa'amalama o lo'o fa'atulagaina i le fausaga e le timu e fa'amama atoatoa ai le vai mai fafo, ma o le vai e fa'atatau i tulaga o le atunu'u.

Anti-gaoi:
Mea faigaluega sili ona lelei Mea e sili ona lelei e mautinoa ai le saogalemu o le faamalama.

E leai se tausiga ma tumau:
E le faigofie ona osofa'ia fa'amaufa'ailoga alalaupapa malepe e le ga'o ma le alkali, e le liuliuliuli ma mou atu, ma toetoe a leai se tausiga.A palapala, e mafai ona fufulu ile vai.


Taimi meli: Oke-18-2021